Fijne vakantie!

Beste judoka’s, ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en Vrienden Van…

Het judoseizoen zit er weer op! Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe en gaan zelf ook genieten. Graag zien we iedereen in sportieve gezondheid weer terug vanaf 31 augustus. Want dan begint het nieuwe seizoen weer, en het belooft weer een hele mooi judojaar te worden!

Nog een paar dingetjes:

  • Dit is waarschijnlijk in de les ook al verteld, maar als je een band-examen gehaald hebt (gefeliciteerd!), kan het zijn dat je Lestijd ook verandert, zodat je met je (nieuwe) band-genoten kunt trainen. Met name voor de bruine banders is dit een verandering. Zij mochten altijd op vrijdag meetrainen met groen/blauw, maar deze groep wordt nu veel te groot. Daarom gaan de bruine banders na de zomer weer terug naar hun ‘eigen’ uur. Zie ook het Lesrooster
  • Als je bent verhuisd of een nieuw of ander email adres hebt, vergeet dan niet om dit aan Kuatsu door te geven. Dit kan via de website (inloggen en dan je profiel aanpassen) of door een mailtje te sturen naar ledenadministratie@kuatsu.nl
  • Wist je dat Kuatsu ook op Facebook staat? https://www.facebook.com/JvKuatsu/ Ben je nog sneller op de hoogte van alles 🙂

Fijne vakantie!

J.V. Kuatsu

About admin

Judo Vereniging Kuatsu
This entry was posted in Algemeen, Mededeling. Bookmark the permalink.

One Response to Fijne vakantie!