Grote Club Actie 2017

Geachte ouders / verzorgers,

Uw zoon of dochter ontvangt deze week een boekje voor de verkoop van loten voor de Grote Club Actie.

De verkoop van de loten zal dit jaar op dezelfde manier als vorig jaar gebeuren. We werken met boekjes; de verkochte loten zullen automatisch via de bank afgeschreven worden. Hierdoor hoeft uw kind niet met contant geld over straat.
Dit houdt wel in dat de inschrijflijsten zeer nauwkeurig moeten worden ingevuld. Uw kind moet vooral letten op de handtekening, een goed leesbaar e-mailadres en het volledige IBANNUMMER; zonder dit nummer kan het lot niet worden verwerkt.
Als er één of meer loten verkocht zijn, laat uw zoon of dochter een deurzegel en een bedankbriefje achter bij de koper. Deze zitten allebei achter in het boekje.
Als de inschrijflijsten ingevuld zijn, kunnen deze in de postbus in de Dojo (judozaal) gedeponeerd worden.

De uiterste inleverdatum is 11 november 2017.
Zodra de inschrijflijsten ontvangen zijn, worden deze verwerkt. Net als vorig jaar geven wij de boekjes niet meer retour. Deze bewaren wij centraal.
De koper ziet op zijn/haar afschrift wat de lotnummer(s) zijn voor trekking van de Grote Club Actie.

De trekking zal zijn op 12 december 2017.

Voor elk verkocht lot ontvangt uw zoon/dochter € 0,25. Dit zal na controle worden uitgekeerd, hiervoor moet wel de naam van het kind op het boekje staan.

Ik wil jullie allemaal alvast hartelijk bedanken voor jullie inzet bij de verkoop van de loten. Jullie steunen er Kuatsu, jullie judoclub mee!

Met vriendelijke sportgroet!

About admin

Judo Vereniging Kuatsu
This entry was posted in Algemeen, Mededeling. Bookmark the permalink.

Comments are closed.